Gizlilik Sözleşmesi

Son Güncelleme: 1 Haziran 2020

FastnTech, çeşitli amaçlarla kişisel veriler toplayabilir. Aşağıda, toplanan kişisel verilerin nasıl ve ne şekilde toplandığı, bu verilerin nasıl ve ne şekilde korunduğu belirtilmiştir.

Email bülten aboneliği ve/veya iletişim formları aracılığıyla web sitesi üzerinden edinilen bir takım kişisel bilgiler (isim, soyisim, e-posta adresi, telefon numarası, firma bilgileri gibi) firmamız tarafından toplanmaktadır.

Firmamız bazı dönemlerde müşterilerine ve abonelerine bilgilendirici içerikler, iletişim amaçlı elektronik mesajlar, promosyon teklifleri gönderebilir. Abonelerimiz bu gibi bilgileri alıp almama konusunda her türlü seçimi yapma hakkına sahiptir; kendisine gelen bilgilendirme iletisindeki linkle bildirim yapabilir, veri sorumlusuna başvurarak kişisel bilgilerinin silinmesini ve/veya değiştirilmesini talep edebilir.

Web sitemiz üzerinden veya e-posta ile gerçekleştirilen onay sürecinde, ziyaretçilerimiz tarafından elektronik ortamdan iletilen kişisel bilgiler, üyelerimiz ile yaptığımız Kullanıcı Sözleşmesi ile belirlenen amaçlar ve kapsam dışında üçüncü kişilere açıklanmayacaktır.

Sistemle ilgili sorunların tanımlanması ve verilen hizmet ile ilgili çıkabilecek sorunların veya uyuşmazlıkların hızla çözülmesi için, firmamız, website kullanıcılarının çerezlerini kaydetmekte ve bu çerezleri kullanmaktadır. Çerezler, kullanıcıları genel bir şekilde tanımlamak ve kapsamlı demografik bilgi toplamak amacıyla kullanılabilir. Kullanılan çerezlerle ilgili detaylı bilgilere Çerezler Politikasıüzerinden ulaşılabilir.

Firmamız, Kullanıcı Sözleşmesi ile belirlenen amaçlar ve kapsam dışında, talep edilen bilgileri kendisi veya işbirliği içinde olduğu kişiler tarafından doğrudan pazarlama yapmak amacıyla kullanabilir. Kişisel bilgiler, gerektiğinde kullanıcıyla temas kurmak için de kullanılabilir. Firmamız üzerinden talep edilen bilgiler veya kullanıcı tarafından sağlanan bilgiler; firmamız ve işbirliği içinde olduğu kişiler tarafından, Kullanıcı Sözleşmesi ile belirlenen amaçlar ve kapsam dışında da, ilgili kişilerin kimliği ifşa edilmeden, çeşitli istatistiksel değerlendirmeler, veri tabanı oluşturma ve pazar araştırmalarında kullanılabilir.

FastnTech, gizli bilgileri KVKK kapsamında kesinlikle özel ve gizli tutmayı, bunları bir sır saklama yükümü olarak addetmeyi ve gizliliğin sağlanması ve sürdürülmesi, gizli bilginin tamamının veya herhangi bir kısmının kamu alanına girmesini veya yetkisiz kullanımını veya üçüncü kişilere ifşasını önlemek için gerekli tüm tedbirleri almayı ve gerekli özeni göstermeyi taahhüt etmektedir.

Bu Gizlilik Politikası fastntech.com ve kuruluşlarının yayınladığı web sitesi (ler) aracılığıyla topladığımız bilgilerle ilgili uygulamaları açıklar.

Firmamıza bilgi vererek bu politikanın şart ve koşullarını kabul etmiş olursunuz. Bu politikanın şartlarını ve koşullarını kabul etmiyorsanız, lütfen kişisel bilgilerinizi bizimle paylaşmayın.

FastnTech bu politikayı değiştirme ve yeniden düzenleme hakkına sahiptir. “Gizlilik Politikası”ndaki herhangi önemli bir değişikliği, Kişisel Verilerin Korunması Kanunun gerektirdiği şekilde tarafınıza ileteceğiz. Bu politikanın en son ne zaman revize edildiğini, sayfa başındaki Son Güncelleme tarihine bakarak belirleyebilirsiniz. Politikamızda yapılan herhangi bir değişiklik, gözden geçirilmiş politikayı siteye kaydetmemizle birlikte yürürlüğe girecektir. Bu tür değişikliklerin ardından bilgilendirme mesajı alacaksınız ve bilgilendirmenin ardından paylaştığınız kişisel bilgiler bu politikayı kabul ederek paylaşmanız anlamına gelecektir.

Üçüncü Taraf Web Siteleri

FastnTech, web sitesi dâhilinde başka sitelere link verebilir. Firmamız, bu linkler vasıtasıyla erişilen sitelerin gizlilik uygulamaları ve içeriklerine yönelik herhangi bir sorumluluk taşımamaktadır. Firmamıza ait sitede yayınlanan reklamlar, reklamcılık yapan iş ortaklarımız aracılığıyla kullanıcılarımıza dağıtılır. İş bu sözleşmedeki Gizlilik Politikası prensipleri, yalnızca kendi web sitemizin kullanımına ilişkindir, üçüncü taraf web sitelerini kapsamaz.

İstisnai Haller

Aşağıda belirtilen sınırlı hallerde firmamız, işbu Gizlilik Politikası hükümleri dışında kullanıcılara ait bilgileri üçüncü kişilere açıklayabilir. Bu durumlar sınırlı sayıda olmak üzere;

  1. Kanun, Kanun Hükmünde Kararname, Yönetmelik v.b. yetkili hukuki otorite tarafından çıkarılan ve yürürlükte olan hukuk kurallarının getirdiği zorunluluklara uymak;
  2. Firmamızın kullanıcılara akdettiği “Kullanıcı Sözleşmesi”nin ve “Çerezler Politikası”nın gereklerini yerine getirmek ve bunları uygulamaya koymak amacıyla;
  3. Yetkili idari ve adli otorite tarafından usulüne göre yürütülen bir araştırma veya soruşturmanın yürütümü amacıyla kullanıcılarla ilgili bilgi talep edilmesi;
  4. Kullanıcıların hakları veya güvenliklerini korumak amacıyla bilgi vermenin gerekli olduğu hallerdir.

E-Posta Güvenliği

FastnTech’e göndereceğiniz herhangi bir iletişim formuna veya e-postaya, asla kredi kartı numaranızı veya şifrelerinizi yazmayınız. E-postalarda yer alan bilgiler, üçüncü şahıslar tarafından görülebilir. Firmamız, e-postalarınız üzerinden aktarılan kişisel bilgilerin güvenliğini hiçbir koşulda garanti edemez.

Veri Sorumlusuna Başvuru Formu

Kişisel Verileri Koruma Kanununun 11. maddesinde belirtilen haklardan kullanmak istediğiniz hakkınıza yönelik açıklamalarınızı içeren talebinizi aşağıda yer alan başvuru formunu doldurarak, formun imzalı bir nüshasını, “Adresimiz” adresine, bizzat elden iletebilir, noter kanalıyla veya Kanun’da belirtilen diğer yöntemler ile gönderebilirsiniz. Kişisel verilerinize ilişkin talepleriniz 7 gün içerisinde işleme alınacak ve talebinizin yerine getirildiğine ilişkin aydınlatma metni tarafınıza iletilecektir.

Veri Sorumlusuna Başvuru Formu

Firma Ünvanı: Lacivert Dijital Medya, Pazarlama, Yazılım, Danışmanlık ve Yönetim Anonim Şirketi

Adres: Yukarı Yurtçu Mahallesi, Toki Turkuaz Blokları, Etimesgut / Ankara

E-posta: gizlilik@fastntech.com

Telefon: +90 554 382 69 04